La Unió Esportiva Sant Andreu ha trencat la ratxa de victòries al Narcís Sala i ha perdut davant l’Olot per 0 a 3. Dos gols de Sergi Arranz i un de Ferran López han fet que els tres punts hagin volta de Sant Andreu cap a terres garrotxines.

Inici de partit sense dominador clar

Els primers minuts de partit han començat amb els dos equips molt prudents en defensa i sense les idees clares en atac. Un guió que s’ha mantingut durant tota la primera part. Només Fassani, al minut 44, ha creat perill amb una rematada que ha sortit fregant el pal de la porteria de Batalla. Al descans, el resultat era d’empat a 0.

Gols de l’Olot, gols d’Arranz

La segona part ha començat de la pitjor manera per al Sant Andreu. Al minut 49, el Sergi Arranz ha tornat a demostrar el seu olfacte golejador i ha fet el 0 a 1.

El gol dels olotins ha estat una gerra d’aigua freda per als jugadors del Sant Andreu. I més gelats que s’han quedat quan Arranz de nou, al minut 57, ha fet el 0 a 2 aprofitant una errada defensiva dels de David Almazán.

Tot i el 0 a 2, el Sant Andreu ha buscat el gol que el tornés ha ficar dins del partit. Al minut 78, Carreón ha tingut una bona ocasió per fer-ho amb un fort xut que Batalla ha desviat a còrner. Tres minuts després, una centrada de Llamas ha obligat al porter de l’Olot ha desviar la pilota.

I quan més insistien els quadribarrats en fer el gol, ha arribat el 0 a 3. Ferran López, al minut 89, ha culminat un bon contraatac dels olotins per fer el tercer gol del conjunt d’Albert Carbó.

Ells han aprofitat les ocasions i nosaltres no.