El primer i el segon equip de la lliga Divisió d’Honor de waterpolo, l’Atlètic-barceloneta i el Barcelona, s’han vist les cares a la piscina de la Nova Escullera. Tot i que l’enfrontament ha començat molt ajustat, a partir del tercer període els visitants han aconseguit distanciar-se del seu rival fins al 5 a 10 final.

El Barceloneta imposa l’avantatge

El derbi entre el Barcelona i l’Atlètic Barceloneta ha començat molt ajustat. L’equip d’Elvis Fatovic ha estat l’encarregat d’estrenar el marcador dos minuts després d’iniciar l’enfrontament. L’avantatge, però, els hi ha durat poca estona perquè el Natació Barcelona ha empatat pocs segons després. La tònica ha estat similar fins a iniciar-se el segon període, ja que a partir d‘aleshores l’Atlètic Barceloneta ha aconseguit posar-se per davant 2 a 5. En els últims minuts abans de marxar al descans, Blai Mallarach, que la temporada passada jugava al Barceloneta, ha estat l’autor del tercer gol local. Amb el resultat de 3 a 5 s’ha arribat al descans.

El líder no afluixa

L’avantatge al finalitzar la primera meitat ha permès al líder seguir al davant en el marcador un període més. Tot i que han estat vuit minuts amb moltes oportunitats per part dels dos conjunts, hi han hagut pocs gols. Parcia d’1 a 3. En l’últim quart, els mariners s’han mostrat clarament superiors i han aconseguit eixamplar la distància, fins a posar-se a cinc gols de diferència.. Finalment, el derbi ha acabat a favor del Barceloneta per 5 a 10. El MVP del partit ha estat el seu porter, Unai Aguirre que precisament jugava amb el Barcelona la temporada passada.

Després d’un partit de Champions arribàvem molt cansats.