Vicente Moreno ha analitzat el proper rival de l’Espanyol a la lliga, el Rayo Vallecano. El tècnic de Masanasa ha confessat que el d’aquest diumenge serà un partit “molt maco de jugar” i “que té moltes ganes de guanyar-lo, pensar en aquesta possibilitat em fa feliç.”

L’Espanyol viatja a Madrid amb les baixes de Dimata, Gil, Vadillo i David López

Vicente Moreno no podrà comptar amb quatre jugadors importants: Dimata, Gil, Vadillo i David López, operat amb èxit del genoll dret, són baixes segures.

La resta de l’equip viatjarà a Madrid i aquesta tarda Moreno donarà a conèixer la convocatòria definitiva.

Per guanyar el Rayo Vallecano, l’entrenador valencià ha comentat que “l’equip ha de fer moltes coses bé”, i a més davant un equip que es troba en circumstàncies semblants a l’Espanyol, molt fiable en els partits que juga a casa i poc encertat en els desplaçaments, en els quals només ha sumat dos punts.

Vicente Moreno: “El Rayo té jugadors de nivell i un molt bon entrenador”

Segons Vicente Moreno, el repte que se’ls presenta en el partit davant el Rayo és “motivador”. El conjunt madrileny és un dels equips més sòlids en defensa de la lliga i suma un total de 16 gols marcats per només 3 encaixats. Moreno ha alabat la qualitat dels jugadors del Rayo, dels que ha dit que “tenen molt bon nivell, de Primera Divisió, i també molt bon entrenador.”

I ha afegit, “és un equip fa les coses molt bé i hem d’estar concentrats els 90 minuts, és una motivació més el fet que la temporada passada ens guanyessin.” Per acabar, ha assegurat que no considera una avantatge especial que el Rayo jugués el seu partit de Copa del Rei un dia més tard que el seu equip, i tampoc que acabés amb pròrroga. Moreno ha dit que “nosaltres també tenim jugadors que repetiran i hauran jugat partit de Copa del Rei i de lliga, i no és una excusa haver jugat ja aquesta setmana. A final de temporada tots acabem més o menys igual, amb la mateixa càrrega de minuts.”

Keidi Bare i Manu Morlanes, dues bones opcions al mig del camp

Quan se li ha preguntat pel mig del camp blanc-i-blau, Vicente Moreno ha considerat que tant la opció de Keidi Bare com la de Manu Morlanes son molt vàlides per a ell, qualsevol dels dos jugadors son molt bons, aporten coses diferents tot i que no ha entrat en detalls, i “tant si juga un com l’altre, l’equip sempre en surt beneficiat. Cada setmana és una dificultat confeccionar l’onze titular.”

Sessió d’entrenament prèvia al partit davant el Rayo