El derbi de la Reto Iberdrola ha caigut del costat de l’Espanyol. Les blanc-i-blaves han aconseguit guanyar el Barça B per 1 a 0 amb un gol de Carol en el temps afegit. Amb aquesta victòria, el conjunt de Rubén Casado es situa a la part alta de la classificació, mentre que les blaugrana trenquen una ratxa de dues victòries seguides.

Falta d’efectivitat

Un dels partits més esperats de la jornada, ha estat el derbi Espanyol – Barça B de la segona divisió pro femenina. Les primeres oportunitats de gol han estat per a les jugadores d’Óscar Belis, però desencertades en els últims metres. De la seva banda, l‘Espanyol amb una bona pressió defensiva sortia en ràpids contraatacs. Passada la mitja hora de partit, Cristina Baudet ha estat a punt de marcar amb un xut que Meri Muñoz ha pogut desviar. Sense gols, la primera part ha acabat amb empat a 0..

Un gol que val un derbi

La segona part, ha seguit amb la mateixa dinàmica que els primers quaranta cin minuts. Espanyol i Barça B han tingut diverses oportunitats per marcar, però cap dels dos equips ho ha aconseguit. Una de les ocasions més clares ha estat amb un xut directe de Dana, al minut 80. I finalment a l‘últim minut del partit, la blanc-i-blava Carol ha marcat gràcies a una assistència de Judit.