Derrota del Barça davant el Betis
@FCBarcelona

Un partit més, el Barça ha demostrat que la manca de gol és alarmant. Davant el Betis, els blaugrana ho han intentat de totes les maneres, però sense encert de cara a la porteria contrària. I els andalusos ho han aprofitat per endur-se els tres punts del Camp Nou en el que ha estat la primera derrota de Xavi com a entrenador blaugrana.

Homenatges abans del partit

Abans del partit, dos dels jugadors protagonistes de la setmana han tingut el seu homenatge per part de l’afició del Camp Nou. Alexia Putellas, guanyadora de la Pilota d’Or, i Pedri, considerat el millor jugador jove del món en el 2021, ha ofert els dos trofeus als seguidors que han anat fins a l’estadi.

El Betis apreta a la primera part

Les primeres ocasions de gol ha estat per als jugadors del Barça. Coutinho, als onze minuts, ha rematat una assistència de Jordi Alba, que ha aturat Rui Silva. A la mitja hora de partit, Xavi s’ha vist obligat a donar entrada a Riqui Puig. Una forta pilotada al cap de Gavi ha fet que el jove jugador hagi estat substituït pel de Matadepera. Cap dels dos equips arribava amb perill a la porteria contrària fins al tram final de la primera. En el temps afegit, el Betis n’ha tingut dues de ben clares. Primer amb una rematada de Ruibal que ha sortit fregant el pal i pocs minuts després en una centrada perillosa d’Àlex Moreno que Ter Stegen ha pogut rebutjar.

Dembélé posa el perill i Juanmi, el gol

La segona part ha comença amb un bon ensurt per l’equip de Xavi Hernández. Una rematada de Juanmi dins l’àrea ha acabat en gol, però l’àrbitre l’ha anulat per fora de joc del jugador bètic.

la sortida d’Ousmane Dembélé ha revolucionat l’atac blaugrana. El francès ha començat a gaudir d’ocasions per a marcar. La primera, amb un xut enverinat que ha sortit fora per poc. Al minut 75, el davanter blaugrana ha estat a punt de marcar amb un xut que ha sortit fregant el pal.

El Barça atacava i el Betis ho ha aprofitat. En un ràpid contraatac, els andalusos s’han plantat amb superioritat davant Ter Stegen i Juanmi ha fet el 0 a 1.