El Barça continua intractable a la Lliga i ha guanyat a l’Athletic Club per 4 a 0. Les blaugrana, però, han hagut de fer un esforç per superar el conjunt basc. Els gols del Barça han arribat tots, a la segona part. Abans del partit, Alexia Putellas ha ofert la Pilota d’Or a les més de 5000 persones que han omplert el Johan Cruyff.

Desencert del Barça durant la primera part

Amb les entrades exhaurides des del dia d’abans, el partit ha començat amb un Barça dominant. Les de Giráldez, tot i que han fet gala de les seves habilitats per no perdre la pilota, no han estat encertades en l’execució de les jugades. La primera oportunitat perillosa no ha arribat fins ben entrat el minut 20, gràcies a Leila. L’Athletic Club ha sabut aguantar el joc de les culés i ha pogut defensar, sense dificultats, la porteria de la pressió blaugrana que no ha parat en tota la primera part. Les ocasions per les locals han continuat arribant, però finalment han marxat al descans sense haver inaugurat el marcador.

Jenni Hermoso salva la segona part

Després del descans, el Barça ha sortit amb la intenció de marcar alguna de les ocasions que tingués. I ho han fet. Cinc minuts els ha costat a les blaugrana inaugurar el marcador. Jenni Hermoso ha rematat de cap una pilota que li ha arribat des del còrner. A l’igual que en la primera part, les blaugrana han continuat pressionant la porteria d’Asunción Quiñones. La portera visitant s’ha hagut de lluir en diverses jugades de les blaugrana. Al minut 76, però, Jenni Hermoso ha tornat a estar la golejadora en rematar una pilota morta dins l’àrea del conjunt basc. La davantera, que va quedar segona a la gala d’entrega de la Pilota d’Or, ha estat l’estrella del partit després d’haver protagonitzat també una de les millors ocasions pel Barça i una retallada a la línea de fons que ha fet vibrar l’estadi. Quasi al final del matx Pina ha sumat el tercer de les de Giráldez amb un xut des de la frontal. I en temps afegit, Aitana ha tancat el partit amb el quart gol de les blaugrana.

Hem fet un gran partit davant l’Athletic Club.