El CN Catalunya ha perdut a Can Toda davant del CN Terrassa per 12 a 17. Amb aquesta derrota, l’equip de Gabor Egedi encadena tres jornades sense puntuar.

Sorpresa inicial i remuntada egarenca

Les jugadores del CN Catalunya eren conscients que s’enfrontaven a un rival superior. Tot i així, l’inici de partit ha estat per a les locals. El primer quart ha acabat amb un parcial favorable a les gracienques per 4 a 3.

Han estat el segon i el tercer quart els que han acabat per decidir el resultat final. En 16 minuts, les jugadores del Catalunya només han pogut fer dos gols, mentre que el conjunt de Xavi Pérez n’han fet 9 en aquests dos mateixos quarts.

Als últims vuit minuts, les barcelonines han tornat a reaccionar. L’últim quart s’ha decantat de la seva banda amb un 6 a 5 però no ha estat suficient per remuntar el partit. Finalment, l’enfrontament ha acabat amb un clar 12 a 17 que manté a les de Gràcia a mitja taula en la classificació.