Tercera jornada sense conèixer la victòria per a les jugadores del Club Natació Sant Andreu. L’equip andreuenc ha caigut, a la piscina Pere Serrat, davant el Centre Natació Mataró per 10 a 14. L’equip de Dani Ballart ha aconseguit un marge de quatre gols en el primer quart que ha estat clau.

Parcial d’1 a 4 només començar

El Mataró ha demostrat ben aviat per què és el líder del grup B de la Divisió d’Honor de waterpolo femení i també per què encara no ha perdut cap partit en aquesta Lliga. Les mataronines han estat molt efectives en atac. Les exjugadores del Sant Andreu Alejandra Aznar i Danijela Jackovich han estat les encarregades de fer els primers gols mataronins. Després ho han fet Vivian Sevenich, Anni Espar i Queralt Bertran. Per part andreuenca només Noèlia Mora i Gisela Farré han aconseguit superar una altra exjugadora de la Pere Serrat, Elena Sánchez. D’aquesta manera, el primer quart ha acabat amb un 2 a 6 favorable al conjunt entrenat per Dani Ballart. En el segon període, el Sant Andreu ha reaccionat. Un parcial de 3 a 2 per a l’equip de Javi Aznar ha fet que al descans el marcador fos de 5 a 8. Això sí, el conjunt andreuenc ha desaprofitat un bon grapat de jugades de superioritat. En tot el partit només ha aconseguit marcar el 20 % de les vegades que el Mataró tenia una jugadora de menys a la piscina.

Més igualtat amb el Mataró a la represa

Després del descans, les jugadores del Sant Andreu han pogut plantar cara al Mataró. En el tercer quart, la igualtat ha estat màxima. Parcial de 4 a 4 i els dos equips han arribat a l’últim període veient que el Mataró mantenia l’avantatge de tres gols que tenia abans del descans. Aquesta diferència s’ha ampliat amb un gol més abans d’acabar el partit. L’enfrontament ha acabat amb victòria del Mataró per 10 a 14 i deixa el Sant Andreu en la tercera posició amb un bagatge de dues victòries, un empat i dues derrotes. Cal destacar la capacitat golejadora de l’equip, que suma 67 gols en cinc partits.