L’Atlètic-Barceloneta continua imparable a la Divisió d’honor masculina. Els mariners s’han imposat al CN Sabadell per 9 a 15 i han guanyat tots els partits que ha disputat del grup B de la Divisió d’honor masculina. Àlvaro Granados, amb cinc gols, ha estat el màxim anotador del partit.

Duel de líders entre Sabadell i Barceloneta

El partit entre els vallesans i els mariners enfrontava als dos equips imbatuts del grup B. L’enfrontament ha començat molt igualat amb un Sabadell que ha estat el primer en marcar després d’un penal transformat per Bernat Sanahuja. Però, el conjunt de Chus Martín, no s’ha arronsat i Àlvaro Granados, màxim golejador del partit amb 5 gols, i Felipe Perrone han capgirat el marcador. Al final del primer quart, l’Atlètic-Barceloneta ja guanyava per un ajustat 2 a 3.

En el segon quart, els mariners han pogut ampliar les distàncies. Els gols de Martin Famera, Felipe Perrone i Alberto Munárriz per als visitants i els dos que ha fet Bernat Sanahuja per al Club Natació Sabadell, han suposat que al descans s’hagi arribat amb un 4 a 7 favorable al conjunt de la piscina de Sant Sebastià.

Després del descans, més distàncies

En el tercer i quart període, les diferències entre els dos equips s’han anat ampliant. Primer amb un parcial de 3 a 5 en el tercer quart i després amb un 2 a 3 en l’últim període. Al final del partit resultat de 9 a 15. Ha estat, podríem dir, una petita revenja de l’Atlètic-Barceloneta després de perdre la final de la Supercopa davant el Sabadell el passat mes d’octubre. Amb el triomf, el conjunt de Chus Martín es situa líder en solitari del grup B després de guanyar els cinc partits que ha disputat i un bagatge de 82 gols a favor per 24 en contra.