El BUC segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada. Aquest cap de setmana ha perdut contra els Barbarians Calvià per 12 a 23. Els barcelonins són cuers de la lliga de rugbi de la divisió d’honor B en el grup B.

El BUC ha sortit molt fort al primer temps

L’equip entrenat per Albert Vernet ha sortit decidit a guanyar el primer partit de la temporada. Al minut 16 ja guanyava per 12 a 0 gràcies a dos assaigs de Bernat Tusquets i de Jason Thong. Però els balears han reaccionat i a falta d’un minut pel descans han capgirat el marcador, 12 a 13.

Els Barbarians sentencien en el segon temps

En els segons 40 minuts el partit ha estat molt igualat dins el terreny de joc, però els Barbarians han anotat dos assaigs més, obra de Federico Castilla i de Hicham Idrysy, deixant el 12 a 23 final.

Declaracions de l’entrenador del BUC, Albert Vernet

Albert Vernet ha destacat el gran esforç del seu equip i que en tot moment han estat dins del partit. També té clar que, com la temporada passada, l’objectiu és la salvació.

La propera jornada, la cinquena, es disputarà el cap de setmana del 12 i 13 de desembre. El BUC jugarà al camp de la Universidad San Jorge Fénix, que està a la part alta de la classificació.