Festival de gols a la piscina del CN Molins de Rei on han jugat el Club Natació Sant Feliu i el Club Esportiu Mediterrani. El partit, corresponent a la cinquena jornada de la Divisiço d’honor masculina ha acabat amb victòria santsenca per 13 a 21.

Bon inici del Mediterrani per obrir forat davant el Sant Feliu

El Mediterrani ha sortit molt endollat al partit i ha començat amb un 0 a 2 al seu favor. Un marcador, que a l’acabar el primer quart, era de 3 a 6 per a l’equip entrenat per Jahzeel Martínez. La diferència de 3 gols del primer quart s’ha ampliat en un gol més abans d’arribar al descans. A la mitja part, el CE Mediterrani ja guanyava per 5 a 11. Un resultat que deixava ben encarrilat el partit per al conjunt santsenc.

Els gols, a la segona part

Després del descans ha donat la sensació que els dos equips deixaven les proteccions defensives fora de la piscina. El tercer quart ha acabat amb 10 gols després d’un parcial de 3 a 7 favorable al Mediterrani. En aquest període han destacat Guillem Frigola i Axel Corres amb dos gols cadascú. Si en el tercer quart s’han fet una desena de gols, el mateix ha passat en l’últim període. Això sí, ha estat el quart més igualat. Parcial de 5 a 5 i al final victòria del CE Mediterrani per 13 a 21. Pel que fa als anotadors, destacar Max Pugibet, del Sant Feliu, que ha aconseguit fer 5 dels 13 gols del seu equip. Per part del conjunt de Jahzeel Martínez, tots els jugadors de camp han aconseguit marcar almenys un gol. L’únic que no ho ha pogut fer ha estat Dejan Vujovic que no ha pogut marcar cap gol.

Amb el triomf, el Mediterrani es situa en la tercera posició del grup A de la Divisió d’honor masculina amb 7 punts i un balanç de dos partit guanyats i un partit empatat. El conjunt de Sants es manté invicte a la classificació després de disputar 3 partits i tenir-ne dos d’ajornats.