El Sant Andreu ha empatat a 10 davant el Rubí en un partit amb dinàmiques molt canviants. Les andreuenques han disposat d’un màxim avantatge de quatre gols al primer quart, però les visitants han reaccionat al segon temps i han aconseguit igualar el marcador. Rozanne Voorvelt ha estat la millor jugadora local amb quatre gols. No obstant això, Amanda Triviño ha estat la màxima anotadora del matx amb cinc dianes. El Sant Andreu ha disputat tres partits i sumen dues victòries i un empat.

Ritme i transicions ràpides a la primera meitat

El Sant Andreu ha sortit amb més intensitat que el Rubí. Un parcial de 4-0 per als locals semblava encarrilar la victòria andreuenca. Un molt bon segon quart de les visitants ha establert un marcador de 5-3, encara favorable per al Sant Andreu. Martina Terre, la portera local, ha signat una gran actuació i ha evitat diversos gols en jugades de transició del Rubí.

El Sant Andreu no ha sentenciat el matx

La represa ha començat amb un Rubí molt intens a les dues àrees. Les rubinenques han aconseguit tres gols a l’inici del tercer període que han establert l’empat (6-6). El Sant Andreu, però, hi ha respost amb dos contraatacs que han situat un 8 a 6 al marcador al final del tercer quart. Els darrers 10 minuts han estat frenètics. Les visitants han tornat a equilibrar la balança (9-9) a falta de tres minuts. El Sant Andreu ha tornat a posar-se per davant. Però el Rubí ha aconseguit igualar el marcador a 30 segons del final.