El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit la segona victòria de la temporada després d’imposar-se al Waterpolo Navarra per 15 a 7. El triomf de l’equip de Juan Carlos Sanchón s’ha confirmat en el tercer quart gràcies a un parcial de 6 a 2 per als andreuencs.

El gol triga a arribar

El partit ha començat amb molta igualtat per part de tots dos equips, amb pocs gols i moltes expulsions. El primer gol del Sant Andreu no ha arribat fins als cinc minuts després d’iniciar-se l’enfrontament. Yago Bofill ha estat l’encarregat d’aconseguir obrir el marcador. Després del seu gol ha arribat el de Niko Paul, que ha posat el 2 a 0, resultat amb què ha acabat el primer quart. En el segon període, el Sant Andreu ha aconseguit ampliar les distàncies fins al 6 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Els locals intentaven obrir diferències, però el conjunt de Manel Silvestre es defensava de manera ordenada.

A la segona part, el Navarra no aguanta

Després del descans, el Sant Andreu ha aconseguit l’objectiu: posar terra per mig. Un parcial de 6 a 2, amb quatre gols de Niko Paul i un d’Ignasi Bargalló i Yago Bofill, ha fet que els andreuencs entressin a l’últim període amb un còmode 12 a 4 en el marcador. A l’últim quart, el més igualat pel que fa a la capacitat anotadora dels dos equips, ha acabat amb empat a tres. D’aquesta manera, el Sant Andreu s’ha acabat imposant per 15 a 7. De la quinzena de gols dels andreuencs, Niko Paul n’ha fet gairebé la meitat, sis. Amb aquest triomf, el Sant Andreu se situa en la tercera posició, per darrere de l’Atlètic-Barceloneta i el Sabadell, amb un bagatge de dues victòries i dues derrotes, 38 gols a favor i 45 en contra.

Les valoracions dels entrenadors: Juan Carlos Sanchón i Manel Silvestre