Quarta derrota en cinc partits del Club Natació Catalunya a la Divisió d’honor femenina. El conjunt de Gràcia ha caigut derrotat davant el Club Natació Sant Feliu per 11 a 8 en un partit que les de Gabor Egedi han deixat escapar abans del descans.

Bon inici del Catalunya i reacció del Sant Feliu

El partit, corresponent a la cinquena jornada de la lliga de waterpolo femení, ha començat molt bé per als interessos del Catalunya. El conjunt de Gabor Egedi s’ha situat amb un 0 a 2 al seu favor, però un parcial de Sant Feliu d’1 a 5 ha fet que al final del primer quart el conjunt de Manolo Suárez ja guanyés per 5 a 3. Aquesta diferència inicial s’ha eixamplat abans del descans fins al 8 a 5 amb el qual s’ha arribat al descans.

Després del descans, tots dos equips han baixat el nivell golejador. El tercer quart ha acabat amb un parcial de 2 a 2, mentre que l’últim quart ho ha fet amb un empat a 1. Al final dels 32 minuts de partit, victòria del Club Natació Sant Feliu per 11 a 8. Les màximes golejadores del partit han estat Susana Díaz, Mireia Bargalló i Carla Abellán amb tres gols cadascuna. Amb aquest triomf, el Sant Feliu es situa en la cinquena posició del grup A de la Divisió d’honor femenina, mentre que el Club Natació Catalunya de Gabor Egedi, que només ha guanyat un partit aquesta temporada, ocupa la quarta posició amb 3 punts després d’un balanç d’un partit guanyat (davant el cuer, el Leioa) i 4 de perduts amb 42 gols a favor i 67 en contra. A la pròxima jornada, el conjunt gracienc viatjarà fins a a Madrid per enfrontar-se al Club Deportivo Natació Boadilla.