Sergio García

El jugador del Muntanyesa, Sergio García, ha estat el protagonista en el programa btvesports d’aquest dissabte. Hem entrevistat el davanter de l’equip de Nou Barris, el fitxatge del qual va aixecar tanta expectació, juntament amb el de Joan Verdú, pel conjunt barceloní.

El Muntanyesa se salvarà

Sergio García, que va debutar el cap de setmana passat amb els groc-i-negres al camp de la Pobla Mafumet, s’ha mostrat content de tornar a jugar a futbol. El davanter està convençut que a partir d’ara el Muntanyesa començarà a guanyar partits i, per tant, escalarà posicions a la classificació. Pel futbolista “el més important és que arribi la primera victòria”, després d’aquesta està convençut que n’arribaran moltes més. No ha volgut marcar-se cap objectiu de la temporada.

Sergio García i el seu passat blaugrana i blanc-i-blau

Després hem repassat les seves etapes a l’Espanyol i al Barça. Sergio García ha recordat amb nostalgia i amb alegria el seu passat. Té clar que encara hauria pogut donar molt més com a jugador blanc-i-blau, però no va decidir només ell deixar el club. Al final, ens ha explicat que de tots els gols que ha marcat es queda amb un que va fer amb l’Al-Rayyan, quan jugava a Qatar.

Aquí tens l’entrevista sencera