El Sant Andreu no s’ha pogut acomiadar de l’afició amb els tres punts, ja que ha perdut davant el Figueres per la mínima. El conjunt andreuenc, avui dirigit també des de la banqueta pel segon entrenador, Xavi Giménez, ha intentat marcar fins al final. Mikel Azparren ha complert el segon partit de sanció que se li va imposar i Llamas ha estat baixa de darrera hora per una lesió al canell.

Primera part amb poques ocasions

Tot i no jugar-se res, els dos equips han saltat al terreny de joc amb ganes d’anotar, però les ocasions a la primera part no han arribat. Això sí, les aproximacions amb més perill les ha protagonitzat l’equip quadribarrat. Un parell d’accions de Guillem, dels jugadors més destacats del Sant Andreu, que ha desviat la defensa figuerenca, i un xut de Ton Alcover que ha sortit desviat.

Una darrera jugada d’estratègia liderada per Juanan també ha topat amb la defensa empordanesa, ha estat la última acció abans del descans, amb el 0-0 al marcador.

Segona part amb encert del Figueres

Els minuts de descans han servit per retre un merescut homenatge. Han tornat a trepitjar la gespa del camp els veterans del Sant Andreu que fa 50 anys van ascendir l’equip a Segona A. Un per un, el president Manuel Camino i la resta d’autoritats, els han fet entrega d’una litografia de record i el públic del Narcís Sala els ha obsequiat amb una prolongada ovació.

Un cop s’ha reprès el partit, el domini del conjunt andreuenc cada vegada s’ha fet més evident. Guillem a punt ha estat de sorprendre Aroca en una bona acció iniciada per Josu. Però del possible primer gol del Sant Andreu s’ha passat a la situació contrària. El Figueres ha aprofitat l’única arribada que ha tingut per marcar el primer gol, una gran acció de contracop que ha culminat amb la bona definició de Ritxi Mercader. A partir d’aquest moment els andreuencs s’han abocat a l’atac i sobretot ha estat Ton Alcover qui ha generat més joc i ocasions, encara que el porter del Figueres Aroca, sempre ha rebutjat el perill.

Sense temps per a res més, el Sant Andreu s’ha acomiadat de l’afició amb una derrota en l’últim partit però completant una segona volta de la temporada d’escàndol, amb un total de 13 victòries, quatre empats i només dues derrotes amb la d’avui. Els homes de Mikel Azparren no han pogut aconseguir l’objectiu del play-off, però queden en una meritòria cinquena posició amb 71 punts.