L’Horta ha celebrat la classificació per al play-off d’ascens a Segona B amb una samarreta commemorativa. Els jugadors han saltat a la gespa del Feliu i Codina amb una samarreta, en la que es podia lleguir el lema de ‘Som de play-off. Maig 2019’.

Domi avança l’Horta

Ja amb la pilota amb moviment el partit ha començat molt animat i amb diverses ocasions a les dues porteries. El joc ha estat viu i els atacs han superat amb facilitat els sistemes defensius. Dani Ribelles, Domi, Marc Rio i Adri Lledó haurien pogut fer el primer pels hortencs. A l’altre porteria han estat Kilian, Marçal i Edgar Tejada, els qui s’han apropat el gol. Han anat passant els minuts i els hortencs s’han fet amb el domini de la pilota i així ha aribat el primer gol. Excel·lent jugada de Dani Ribelles, que dona el gol mastegat a Domi, que només ha hagut d’empènyer la pilota. I després ha estat Casti, qui ha estat a punt de fer el segon, però Juanmi ha tret una mà salvadora per enviar a córner. A la mitja part s’ha arribat amb 1 a 0.

Roland Garrós fa el gol del Martinenc

La segona part ha començat amb una ocasió pel Martinenc. Sosa ha fet intervenir Miguel Ramos, que amb una bona mà ha salvat l’empat. I tot seguit ha arribat el segon de l’Horta. Pimentel ha superat amb un xut ras Juanmi. El tercer dels blanc-i-negres ha arribat al contraatac. Dani Ribelles, un dels jugadors destacats del partit, ha signat el 3 a 0. I en la jugada següent ha marcat el Martinenc. Roland Garrós ha transformat un penal i ha fet pujar el 3 a 1 defintiu.

Al final del partit foto de família de l’Horta per tornar a celebrar el play-off d’ascens a Segona B.