preu entrades final champions femení

Entre l’entrada més cara per veure la final de la Champions femenina i la més cara per veure la masculina hi ha una diferència de 447 euros. Els aficionats que es desplacin a Budapest per gaudir del partit que enfrontarà aquest dissabte el Barça i l’Olympique de Lió pagaran com a molt 3,1 euros per entrar a l’estadi. En canvi, els que vulguin veure la final masculina que jugaran el Tottenham i el Liverpool, es poden arribar a gastar fins a 450 euros.

El ventall de preus per veure la final femenina va des de 1,60 euros la més econòmica a un gol fins als 3,10 del lateral. Res a veure amb el que hauran de pagar els aficionats que es desplacin a Madrid per viure en directe la final masculina. Entrar al Wanda Metropolitano va des dels 70 euros fins als 450 euros. Això sense comptar llotges VIP i seients especials.

Juga amb nosaltres

Des de betevé et proposem un joc. Tria amb nosaltres quin seria el teu 11 inicial del Barça a la final de la Champions que aquest dissabte les blaugrana juguen contra l’Olympique de Lió.