El Barça perd davant l'Olympique de Lió a la Copa d'Europa
@FCBfemeni

El Barça no ha tingut opció a la final de la Champions davant l’Olympique de Lió. Les blaugrana s’han vist superades àmpliament per les franceses, que s’han acabat imposant per 4 a 1. Tot i la derrota les jugadores de Lluís Cortés han fet història, ja que és la primera vegada que han jugat una final de la Lliga de Campions.

L’Olympique i la seva capacitat golejadora

El Barça ha disposat de la primera ocasió del partit. Ha estat Dugan qui ha estat a punt de marcar, però ha estat un miratge. L’Olympique ràpidament ha aconseguit el domini i, a més, ha estat molt efectiu de cara a porteria. En el minut 20 les franceses ja guanyaven per 3 a 0. Marozsan ha fet el primer i Hergerberg ha estat l’autora dels altres dos. La final quedava vista per sentència. I encara més, quan Hergerberg, que ha fet un hat-trick, a la mitja hora ha marcat el 4 a 0. L’Olympique ha demostrat en aquesta primera part la seva temuda capacitat golejadora.

El Barça equilibra el partit a la segona part

A la segona part el Barça ha controlat més la pilota i ha jugat més al camp de l’Olympique, això ha fet que la ferida no és fes més gran. Fins i tot, Vicky Losada i Martens han tingut un bon parell d’ocasions per marcar, però la pilota no ha acabat entrant. Les franceses també han generat perill, però aquest cop no han estat tan efectives com a la primera part. A més, Sandra Paños també ha evitat el cinquè. En l’últim minut de partit ha arribat el gol de l’honor blaugrana. Oshoala ha fet el definitiu 4 a 1.