El Castelldefels s’ha imposat a l’Europa per 3 a 0. Amb aquest triomf, els del Baix Llobregat se situen cinquens per la cua, plaça important per evitar el descens no compensat, mentre que l’Europa acabarà la temporada en la sisena posició. La victòria del Castelldefels deixa el Sants en la primera posició per baixar de categoria si algun equip de Segona B català baixés a la Tercera Divisió.

Un gol a la primera part

La primera part ha estat de domini local. Els jugadors de Miki Carrillo han tingut un bon grapat d’oportunitats per avançar-se en el marcador. I això és el que han fet al minut 22. Bona jugada de Pedro Bilbao que cedeix a Jordi Cano que ha fet l’1 a 0.

Després del descans, l’Europa no ha reaccionat i el Castelldefels ho ha aprofitat per fer dos gols més. Això sí, ha estat al tram final de l’enfrontament. Eric González, al minut 80 i al minut 83, de penal, ha posat el definitiu 3 a 0 en el marcador.

Els escapulats, sisens

Amb la derrota acaba la temporada en la sisena posició després de perdre en les dues jornades últimes. Primer amb l’Horta i després amb el Castelldefels. Els escapulats acaben la temporada amb 63 punts i un balanç de 17 victòries, 12 empats i 11 derrotes amb 53 gols a favor i 41 en contra.

David Vilajoana demana disculpes al Sants

El tècnic escapulat ha aprofitat la roda de premsa per demanar perdó a la UE Sants. La derrota gracienca ha deixat molt insatisfet a un Vilajoana que ha preferit mossegar-se la llengua.