El Barça visita aquest diumenge a les 16.15 el camp de l‘Eibar. Cap dels dos equips s’hi juga res de res. Per als blaugrana servirà per preparar la final de la Copa i els bascos intentaran guanyar per tancar la temporada amb una victòria a casa.

A la sala de premsa Ernesto Valverde ha valorat la temporada. Ha dit que “ha estat una temporada bona”, però que la desfeta a Anfield, quan van eliminar el Barça de la Champions, “ha fet que s’espatlli una mica”.

No es mulla amb Griezzman

També ha parlat sobre Antoine Griezzman. Ha dit que no parla sobre jugadors d’altres equips i ha acabat explicant que “si ve, ja parlarem”.

Contra l’Eibar servirà per preparar la Copa

Respecte al partit al camp de l’Eibar ha destacat que “ens ha de servir per preparar la final de Copa”. Ha explicat que “ens hem de mantenir actius” i que “hem d’arribar amb ritme de competició”. Per aquesta raó ha deixat anar que “jugaran molts dels que participaran a la Copa”.

Valverde valora el VAR

Per acabar ha valorat el VAR. Creu que fa el futbol “més just”, ja que elimina els grans errors. I sobre el que hauria de millorar és sobre el temps que està aturat el partit.