sant andreu copa

El Sant Andreu s’ha convertit en un autèntic especialista de les competicions d’eliminatòria directa. Després de cinc mesos des de l’inici de la temporada, els quadribarrats segueixen vius en les tres competicions. Des del mes d’agost, l’equip entrenat per Mikel Azparren ha superat un total de cinc eliminatòries a partit únic contra rivals de categoria superior. A la Copa del Rei, el Sant Andreu s’ha desfet del Cornellà, el Gernika i el Calahorra, tots tres de Segona Divisió B. A la Copa Catalunya, els andreuencs han superat un total de cinc equips per plantar-se a la final de la competició.

El Vilassar de Mar, el Cerdanyola, l’Horta i el Barça B i l’Espanyol B, també de Segona B, han caigut contra els quadribarrats. En total, el balanç del Sant Andreu en partits de competició del KO és de vuit enfrontaments i vuit victòries. Ara el repte és majúscul, ja que el Sant Andreu haurà de remuntar el 0 a 1 del partit d’anada del setzens de final de la Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano.  Els quadribarrats seran el tercer equip barceloní que visiti el camp dels madrilenys i intentarà mantenir la ratxa d’imbatibilitat de Barça i Espanyol en aquest estadi. El partit de tornada al Wanda es jugarà aquest dimecres 5 de desembre a partir de les 19:30 h.

Cornellà – Sant Andreu (1a ronda de la Copa del Rei)

El Sant Andreu es va estrenar a la Copa del Rei al camp del Cornellà. És l’única eliminatòria en què els quadribarrats han necessitat els penals per avançar a la ronda següent. Els 90 minuts van acabar en empat a un, amb gol de Felipe Sá.

Sant Andreu – Gernika (2a ronda de la Copa del Rei)

El Gernika va visitar un Narcís Sala ple d’aigua en la segona ronda de la Copa del Rei. En aquest cas, el gol de la victòria el va fer Ton Alcover al minut 114.

Sant Andreu – Calahorra (3a ronda de la Copa del Rei)

El pas previ a disputar els setzens de final de la Copa del Rei va ser el CD Calahorra. El Sant Andreu va tornar a necessitar el temps extra per superar l’equip de La Rioja. L’heroi andreuenc va ser Kuku amb un gol al minut 94.

Sant Andreu – Barça B (quarts de final de la Copa Catalunya)

A la Copa Catalunya, el bitllet cap a les semifinals tenia el peatge de superar el Barça B. En aquest cas, els homes de Mikel Azparren en van tenir prou amb el gol de Juanma Miranda al minut 24 de la primera meitat.

Sant Andreu – Espanyol B (semifinals de la Copa Catalunya)

A les semifinals els andreuencs es van enfrontar a un altre filial, l’Espanyol B. El partit va acabar amb empat a 2 i el finalista es va decidir a la tanda de penals. Aquí el porter quadribarrat Ivan Fuentes va ser el protagonista i va donar l’accès a la final a l’equip de Mikel Azparren. El títol el Sant Andreu se’l jugarà contra el Vilafranca.