Sant Andreu
@uesantandreu

El partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei entre l’Atlètic de Madrid i el Sant Andreu ja té dia i hora confirmades. Es jugarà el dimecres 5 de desembre a les 19.30 h al Wanda Metropolitano i es podrà veure a les plataformes digitals que que tinguin el canal beIN LaLiga. Encara es desconeix a través de quins canals de televisió es podrà veure. En els propers dies ampliarem aquesta informació.

L’eliminatòria, de moment, és favorable als interessos dels madrilenys, que van guanyar l’anada al Narcís Sala per 0 a 1. Aquest marcador, però, deixa la ronda oberta i els andreuencs viatjaran a Madrid amb la il·lusió i les ganes de donar la sorpresa, tot i saber que és molt difícil capgirar l’eliminatòria contra l’Atlètic de Madrid.

El club andreuenc organitzarà viatges amb autocar a Madrid per veure el partit al Wanda Metropolitano. L’hora de sortida serà el mateix dimecres 5 de desembre a les 09.30 h al davant del Narcís Sala, i es tornarà el mateix dia, una vegada acabat el partit.  El preu serà de 50 euros, sense entrada. També hi ha l’opció de viatjar amb avió amb un cost de 250 euros i sense trasllats al Wanda Metropolitano.

Pla de viatge de l’equip

L’equip viatjarà cap a Madrid el mateix dimecres des de l’aeroport del Prat a les 9 del matí i tornarà l’endemà a les 9 del matí.