L'Espanyol perd al camp del Getafe

L’Espanyol buscava al camp del Getafe refer-se de les derrotes davant el Sevilla i el Girona, però haurà d’esperar una jornada més per curar-se les ferides. Les baixes de Marc Roca i Sergio García s’han notat, però els blanc-i-blaus també han acusat el partit travat i les constants aturades en el joc que plantegen els madrilenys. Després d’una primera part sense gols, tot ha canviat a la segona.

El Getafe ha aprofitat una errada defensiva per avançar-se en el marcador. Jorge Molina ha estat l’encarregat de fer l’1 a 0. Era el minut 55, nou més tard ha arribat el segon. Un altre cop una facilitat defensiva ha permès Mata signar el 2 a o. L’Espanyol ha estat incapaç de reaccionar i ha vist com els madrilenys feien el tercer. Ha estat Antunes, qui ha marcat el 3 a 0 definitiu. Els de Rubi han fet el partit més gris de la temporada i ara hauran de remuntar a la Copa del Rei davant el Cadis, que va guanyar per 2 a 1, si no volen quedar eliminats de la competició del KO.