El Martinenc visitava el camp d’un Vilafranca en dinàmica positiva i ràpidament els vilafranquins han posat setge a la porteria dels del Guinardó. Els del Penedès han generat un bon grapat d’ocasions, però els ha faltat la punteria en la rematada final. El jugador més incisiu dels penedesencs ha estat Oribe, però el davanter local no ha trobat el gol. El Martinenc es defensava de la millor manera possible, però li costava Déu i ajuda generar ocasions. Qui ha estat més a prop del gol ha estat Rovira, però el seu xut ha sortit alt.

Ramon Suárez desaprofita un penal

A la represa tot ha canviat. Només havien passat dos minuts quan el Vilafranca s’ha avançat. Pep Mateu a la sortida d’un córner ha marcat l’ 1 a 0. El Martinenc ha intentat reaccionar i ha estat ben a prop de l’empat. Ramon Suárez ha enviat fora el llançament del penal. I després Rovira, com a la primera part, ha estat a punt de sorpendre tothom amb aquest xut des del mig del camp. Però el Vilafranca ha fet el de la tranquil·litat, quan quedaven 20 minuts per al final. Sergi ha marcat el 2 a 0. El Martinenc encadena la desena jornada sense guanyar.