Un derbi no deixa de ser un derbi, i el partit entre la Unió Esportiva Sant Andreu i l’Horta ha tingut una mica de tot. Però sobretot ha tingut nervis, tensió i moments divertits. És la contracrònica d’un partit que ha acabat amb empat i amb l’Horta, com a campió del Trofeu de Festa Major.

Un tècnic al balcó?

Davant del Narcís Sala s’ha construït un bloc de pisos que, molts dies de partit, s’omple de veïns que aprofiten la magnífica situació per veure els enfrontaments de la UE Sant Andreu. El curiós és que avui en una de les terrasses hi era el tècnic de l’Horta, Nacho Castro. O no era ell?

Balcó amb veí al Narcís Sala

Derbi de trompades

Però és clar, un derbi és un derbi i els nervis acaben passant factura i comença la batalla. Cops de peu, agafades de samarreta, picabaralles i entrades molt dures. Tot això s’ha pogut veure a la gespa del Narcís Sala, unes jugades que han comportat l’expulsió d’un jugador (Guillem Rodríguez) i d’un tècnic (Xavi Jiménez).

Entrades dures al Sant Andreu - Horta

L’Horta, campió

Per sort, s’ha acabat alçant la bandera blanca. I com que es disputava el torneig de la Festa Major de Sant Andreu de Palomar hi havia copa per al guanyador del partit. Però com que ha acabat amb empat, l’Horta s’ha emportat el títol de campió.

L'Horta, canpió torneig Festa Major Sant Andreu