El Barça guanya el Vila-real
@FCBarcelona

Bona primera part del Barça

El partit ha començat bé pels interessos del Barça, ja que Dembélé en el minut 6 ha demostrat que davant el Vila-real sí que estava endollat. La millor versió del francès ha aparegut i ha deixat detalls de qualitat. Messi, com sempre, també apareixia en el minut 8, però el seu xut era rebutjat a córner per Sergio Asenjo. La més clara del Vila-real ha arribat a través de les botes de Gerard Moreno. En una disputa de la pilota amb Lenglet, ha aconseguit sortir amb avantatge i ha rematat dins de l’àrea petita al pal curt de Ter Stegen, que s’ha quedat fent l’estàtua. A poc a poc, el Barça s’ha anat fent amb el control del partit i partir del minut 25, els blaugrana han tingut 10 minuts de rauxa que han significat l’1 a 0 al minut 35. Dembélé a la sortida d’un córner ha centrat perquè Piqué rematés creuat de cap i Asenjo només arribés a desviar, però no el suficient per evitar el primer i únic gol de la primera part.

Segona part de clar domini blaugrana

L’equip blaugrana ha començat la segona meitat amb ganes de sentenciar el partit i en els primers dos minuts ja ha disposat de 2 córners a favor. Dembélé ha mantingut el nivell de la primera part i ha seguit causant problemes a la defensa dels groguets amb les seves incursions per la banda dreta. El partit ha anat avançant i, tot i que el Barça no ha generat ocasions clares de perill, dominava el partit i els castellonencs tampoc inquietaven la porteria dels de Valverde. Per part blaugrana tot el perill ha arribat gràcies al francès que ha estat especialment actiu, però el gol ha arribat en el minut 40 quan Aleñá, que feia uns minuts havia entrat al camp, ha marcat el definitiu 2 a 0 amb un toc subtil davant del porter Asenjo. El migcampista català s’ha fet un petó a l’escut, reafirmant els seu amor pel club i demostrant que pot aportar sempre que Valverde li doni minuts.