Segona derrota consecutiva de l’Europa. Aquest cop ha perdut al camp del Cerdanyola per 3 a 2. El gran protagonista del partit ha estat Carlos Cano. El davanter local ha signat un triplet i ell solet ha sentenciat l’enfrontament. Els graciencs, que s’han vist superats per l’efectivitat del Cerdanyola, han retallat diferències gràcies a un penal, que ha transformat Alfons Serra. I en el minut 89 ha tornat a ser Alfons Serra qui ha marcat el segon dels escapulats, que ha posat emoció als últims minuts.

Carlos Cano, el millor amb un hat-trick

David Vilajoana ja estava una mica neguitós a l’inici del partit. El tècnic escapulat veia que alguna cosa no rutllava quan el Cerdanyola ha començat a apropar-se a la seva porteria. De fet, Priego ha hagut de volar per evitar el primer gol vallesà. Sense notícies escapulades en atac, només un xut de Xavi Camps des de la frontal, els locals han seguit fent la seva fins que Cano ha acabat una jugada enrevessada dins l’àrea per inaugurar el marcador. La resposta gracienca ha estat immediata amb una doble ocasió que ha tret la defensa del Cerdanyola abans d’arribar al descans. La segona meitat ha començat de la pitjor manera possible, amb el doblet d’un Carlos Cano que li ha guanyat l’esquena a tota la defensa gracienca. El gol ha fet mal als barcelonins i l’àrbitre ha xiulat penal per mans de Castell. Cano no ha desaprofitat l’oportunitat de fer el hat-trick i sentenciar el matx. Amb tot perdut, l’Europa s’ha desinhibit i ha començat a voltar l’àrea rival. En una d’aquestes, Uri Escabrós ha tocat la pilota amb la mà dins l’àrea. Penal i segona groga. Alfons Serra ha retallat diferències quan faltaven 15 minuts i el miracle encara era possible. De fet, Gabi ha marcat el 3 a 2 al minut 89, però tot i que els escapulats han tingut una última pilota penjada a l’olla, no han pogut empatar el matx i sumen la segona derrota consecutiva.