El Sant Andreu, amb més necessitat de sumar punts que l’Horta, ha portat el pes del partit a la primera part. Els andreuencs han tingut més la pilota, però els ha costat tenir profunditat i generar perill. Una de les més clares ha estat per a Josú, però Santaló ha enviat a córner. L’Horta es defensava amb ordre i ha estat en un contraatac que Ferran Jutglà ha estat a punt de marcar, però Santaló, molt atent, ha sortit ràpid per rebutjar amb els punys. L’ocasió per als hortencs ha arribat en el tram final d’aquesta primera part. Domi ha recollit una pilota i ha engaltat un xut que Segovia estirant-se ha enviat a córner.

Els gols a la segona part

Només començar la segona part l’Horta s’ha avançat en el marcador. Gilbert ha recollit una pilota rebutjada per Segovia i a plaer ha fet el 0 a 1. El Sant Andreu ha reaccionat amb rapidesa i hauria pogut empatar amb un llançament de falta. El xut de Ton Alcover s’ha estavellat al pal i després Santaló ha aturat el xut d’Elhadji. Els andreuencs han buscat porteria amb insistència i a la sortida d’un córner ha estat Josu qui ha creuat massa la pilota. Al final, però, la insistència ha tingut premi i ha arribat el gol de l’empat. Ha estat Ferran Jutglà en una rematada acrobàtica qui ha fet l’1 a 1. El gol ha donat confiança i empenta als de Mikel Azparren, que haurien pogut capgirar amb un xut de Felipe Sá, que ha anat al travesser. L’Horta aguantava les envestides andreuenques i ha jugat els últims minuts amb 10 jugadors per expulsió Guillem. En el tram final Ton Alcover s’ha lesionat. S’ha trencat el tercer metatarsià i gairebé que haurà de passar pel quiròfan. El migcampista ha sortit capcot, ja que es perdrà el partit d’aquest dimecres al Wanda contra l’Atlètic de Madrid a la Copa del Rei. I l’última ocasió l’ha tinguda l’Horta. Segovia ha hagut de salvar, quan gairebé tothom cantava el gol.

Els capitans valoren el derbi

El partit sencer

Els quadribarrats són catorzens a la classificació i l’última jornada de Lliga van perdre per la mínima, 1 a 0, al camp del Castelldefels.

Els blanc-i-negres són sisens i l’última jornada es van imposar al Feliu i Codina al Cerdanyola per 3 a 1.