Nit històrica la d’ahir. Sandor Martin és el nou campió d’Europa del pes superlleuger de boxa. El boxejador de Nou Barris ha guanyat Andrea Scarpa per abandonament abans de començar el desè assalt. El barceloní ha estat molt superior a l’italià i ha guanyat tots els assalts que es van disputar.  Sandor ha dominat el combat de principi a fi.

Sandor Martin passa per sobre d’Andrea Scarpa

Tal com ell mateix va dir en el pesatge, el combat ha estat molt tàctic. Sandor Martin ha sortit decidit ha guanyar el cinturó de campió i assalt rere assalt ha passat per sobre d’Andrea Scarpa. En finalitzar el novè els entrenadors i el mateix italià van decidir no continuar el combat. Bogeria total en aquest moment a la cantonada dels de Nou Barris. La superioritat del barceloní queda palesa en aquesta fotografia que ha penjat l’italià a les xarxes socials.

andrea scarpa sandor

 

La segona va ser la bona, després de perdre en el primer intent per coronar-se com a campió d’Europa el setembre del 2017 a Solna contra Anthony Yigit, Sandor ja és el nou campió d’Europa. Amb aquesta victòria el boxejador del KO Verdun augmenta a 35 el seu rècord de victòries com a professional, 13 de les quals abans del límit, i només dues derrotes. Ara toca descansar i després de les vacances fer la defensa del títol europeu. Però el que queda clar és que Barcelona té un nou campió continental. El gimnàs dirigit per Rafa Martin, KO Verdun, té un altre campió d’Europa.

sandor martin campio