El Sant Andreu ha guanyat per la mínima, 0 a 1, al camp del San Cristóbal. Un gol de Yaya Sidibe a l’inici del partit ha donat tres punts als andreuencs, que continuen com a líders del grup del play-off.

Gol a pilota aturada

Els primers minuts han estat de tempteig sense un dominador clar. El Sant Andreu, però, ha aprofitat la primera que ha tingut per marcar. Yaya Sidibe a la sortida d’un córner en el minut 8 ha fet el 0 a 1. El San Cristóbal ha reaccionat al gol en contra i ha buscat l’empat, sobretot en jugades a pilota aturada. Els andreuencs ben posicionats defensivament no han passat gaires angúnies i han buscat sortir al contraatac. Ja passada la mitja hora de joc una rematada de cap de Juanan ha sortit per sobre el travesser. I abans del descans Serramitja ha tingut el segon dels quadribarrats a les seves botes, però no ha definit bé davant Zapico.

Emoció fins al final

El San Cristóbal ha sortit dels vestidors disposat a empatar i Mario Cantí ha tingut una bona ocasió. Els andreuencs han intentat tenir més control de pilota i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Marcel Serramitja per fora de joc del davanter quadribarrat. Els locals, mitjançant Adri Ribas, han fet intervenir per primera vegada amb encert Arnau Riera, que ha evitat l’empat. Han anat passant els minuts i els andreuencs han començat a imposar el ritme que més els convenia i haurien pogut sentenciar el partit, però Roger García ha errat una ocasió molt clara. De totes maneres, no ha faltat l’emoció a Ca n’Anglada, ja que Arnau Riera ha hagut d’evitar el gol en una rematada de Mario Canti. Després ha estat a l’altra àrea que el Sant Andreu hauria pogut sentenciar, però Zapico ha rebutjat el xut de Poves. Ja en temps de descompte, Roger Escamilla ha xutat desviat i no ha pogut empatar per al San Cristóbal.