Empat dolorós per al Muntanyesa davant l’Horta (1-1). El conjunt de Nou Barris, que necessitava els tres punts per seguir somiant en la salvació ha vist com l’Horta empatava en temps afegit. Els hortencs fan un petit pas per a la salvació, mentre que la Monta s’enfonsa una mica més.

Sergio García, protagonista a la primera part

Abans del partit, el Muntanyesa ha volgut retre homenatge a Sandor Martín, després de proclamar-se campió d’Europa del pes superlleuger.
Però els de Calderé no han perdonat la primera que han tingut. Al minut 16 una centrada de Joshua l’ha rematada a gol Sergio García. Quatre minuts més tard el de Bon Pastor l’ha tornada a tenir, però el seu xut des de la frontal l’ha rebutjat Víctor Cócera. Sergio García era el millor del partit, però, de nou la mala sort ha tornat aparèixer en el conjunt Nou Barris. Al minut 36 i en un contraatac, el golejador del Muntanyesa ha tingut una estrebada a la cuixa i ha hagut de ser substituït. Set minuts després, l’ocasió de gol ha estat per a Joan Verdú, que ha vist com el seu xut el rebutjava el porter de l’Horta. Només el resultat, 1 a 0, ha estat la part positiva del que han aconseguit els locals abans del descans.

L’Horta domina i acaba marcant

La segona part s’ha iniciat amb canvis a l’Horta i amb intent de gol olímpic de Joan Verdú, però la pilota s’ha estavellat al travesser. L’Horta, de mica en mica, ha anat dominant el joc en el primer terç del segon període. L’equip de Javi Iglesias s’ha anat apropant, això sí sense perill, a la porteria de Segovia. Al minut 67, Alfi ha rematat de cap fluix a les mans del porter del Muntanyesa. Set minuts més tard, el davanter hortenc ha marcat, però l’àrbitre, Álex Gómez, ha anul·lat el gol per fora de joc.

L’ocasió més clara de la segona part, però, l’ha tinguda el Muntanyesa. Serran, al minut 87, ha trencat el fora de joc, però la seva rematada l’ha rebutjada Víctor Cócera. En temps afegit, el migcampista de l’Horta, Cristian ha estat expulsat.

I quan semblava que els tres punts es quedaven a Nou Barris, Juanlu ha engaltat un pilota al mig del camp que ha sorprès Segovia i ha significat el definitiu empat a 1.