El Martinenc ha empatat a 1 davant el Tàrrega. D’aquesta manera els barcelonins veuen trencada la ratxa de dues victòries consecutives a la Lliga. Dos penals en el tram final han decidit el partit. Gueri, per al Martinenc, i Dídac, per al Tàrrega, han estat els golejadors.

Primera part sense gols

Primera part força ensopida al Municipal del Guinardó. El joc ha estat bàsicament al mig del camp i s’han generat poques ocasions de perill. De totes maneres, el Martinenc s’ha apropat una mica més i ha buscat més la porteria del Tàrrega. Rafel, Karim i Zárate han estat els qui més s’han apropat al gol per part dels barcelonins. L’única opció dels targarins a les acaballes de la primera part amb un xut força desviat de Gulias.

Dos penals en els últims minuts

La segona part ha començat amb els barcelonins buscant el gol i dominant àmpliament. Zárate i Edu García han disposat d’un parell d’ocasions, però el gol no ha arribat. Els vermells han seguit buscant la porteria del Tàrrega amb insistència, però les rematades sempre han sortit desviades. Els Martinenc no ha defallit i el premi ha arribat en el minut 84, quan Gueri ha transformat un penal fent pujar l’1 a 0 en el marcador. Semblava que el partit acabaria així, però Dídac de penal en el minut 94 ha fet l’1 a 1 definitiu.