Guineueta

El Guineueta ha guanyat per 1 a 3 al camp del Sabadell Nord. La primera part ha acabat amb empat a un, però ha estat a la segona quan Cristóbal León amb un doblet ha donat la victòria als de Nou Barris. Amb aquest triomf la Guine consolida el lideratge en el subgrup 1B de Primera Catalana.

La primera part acaba amb empat

El partit ha començat entretingut. Els vallesans generaven perill al contrataac. Els barcelonins també s’apropaven a l’àrea contrària i així ha arribat el gol. Ferran en el minut 28 ha fet el 0 a 1, després d’una assistència de Simó. El Sabadell Nord, però, hi ha reaccionat ràpidament i només dos minuts més tard ha empatat gràcies a Ken Murayama. Just abans del descans Gerard ha evitat el segon dels locals.

Cristóbal León sentencia

La segona part ha començat bé per als interessos de la Guine, ja que en el minut 56 Cristóbal León ha marcat l’1 a 2. Amb el marcador a favor els barcelonins han intentat tenir el control del partit i sentenciar amb el tercer. I ha estat en el minut 71 quan Cristóbal León ha fet l’1 a 3 definitiu. El Sabadell Nord no s’ha rendit i en el tram final del partit ha enviat una pilota al pal, que creat emoció als últims minuts.