L’Espanyol rep aquest dijous, a les 19.30 h, el Betis a l’RCDE Stadium en l’anada dels quarts de final de la Copa del Rei. Els de Rubi afronten el matx amb ganes de canviar la dinàmica de mals resultats dels últims partits.

Girar full a la Copa

Després de la derrota a la Lliga al camp de l’Eibar, l‘Espanyol vol aprofitar la Copa per canviar la dinàmica. Els de Rubi volen fer un bon partit a la Copa i d’aquesta manera rearmar-se moralment i també reconciliar-se amb la seva afició, que no acaba d’entendre la metamorfosi de l’equip les últimes jornades. El tècnic va explicar que “el vestidor té moltíssimes ganes de jugar l’eliminatòria de Copa contra el Betis i després contra el Madrid.” Va afegir que després de mal partit a la Lliga contra contra l’Eibar “calia fer autocrítica” i que ara ja miren els propers enfrontaments. Per Rubi, ara no és el moment “d’entregar una eliminatòria que tant hem treballat”. 

Rubi a la prèvia contra el Betis
Rubi espera la reacció de l’equip davant el Betis

La referència del partit de Lliga, segons Rubi

Pel que fa al partit contra el Betis de Copa del Rei, el tècnic va dir que “cada partit és una història”, tot i que “es poden agafar referències” respecte al partit de Lliga contra els andalusos, que l’Espanyol va perdre 1 a 3.  Per l’entrenador, un dels objectius de l’equip aquest dijous serà “no encaixar” cap gol.

Iago Indias per Naldo

A la convocatòria del partit contra el Betis la novetat destacada és el central del filial Iago Indias. El defensa entra en el lloc de Naldo. El futbolista es va lesionar al camp de l’Eibar i les proves mèdiques han diagnosticat que té una lesió muscular de grau dos al bíceps femoral de la cama dreta. El temps de baixa serà aproximadament d’entre sis i vuit setmanes.