El dimarts 8 de gener el FC Barcelona va prendre la decisió de canviar l’entrenador de l’equip femení. Lluís Cortés agafava les regnes del Barça femení en el lloc de Fran Sánchez. 15 dies després, el programa d’aquesta casa ‘La porteria’ ha tingut l’oportunitat de xerrar amb el nou entrenador amb calma i tranquil·litat.

Va ser una sorpresa

Lluís Cortés ha reconegut que el canvi a la banqueta ”el va agafar per sorpresa, que ningú s’esperava el relleu”. Aquest va arribar després que el Barça empatés a 0 en un derbi contra l’Espanyol. El nou entrenador ha dit que la substitució ja representa per si sola ”un canvi d’aires” i que ara el que farà serà ”treballar el factor emocional de les jugadores”, perquè puguin donar el millor de si mateixes.

Lluís Cortés fixa l’objectiu

El tècnic ha deixat ben clar quin és el seu objectiu, que també és el del club. El repte ”és guanyar la Lliga i la Copa”. Cortés creu que és possible, ja que “depenen de nosaltres mateixos”, el que hem de fer ”és guanyar tots els partits”. Reconeix que no és fàcil, però que han d’assumir que treballen per un club que ha fet una aposta molt ferma per la secció femenina. Pel que fa a la Champions ha dit que “és un premi”, que intentaran “arribar el més lluny” possible, però que jugar la màxima competició europea és un premi.