Kevin-Prince Boateng ja és oficialment jugador del Barça. El davanter blaugrana ha dit a la roda de premsa de presentació que és conscient que el seu  rol a l’equip “és no ser titular”, que ha vingut a aportar experiència i a ajudar l’equip. Ha explicat que venir al Barça era ”una oportunitat que no podia deixar escapar” i que vol gaudir del jocguanyar-ho tot”. Ha dit que quan el seu representant li va dir que el Barça estava interessat en ell, fins i tot es va plantejar de “venir corrents a Barcelona, sense agafar un avió”.

Ha admès que aquests mesos fins a final de temporada són un examen per a ell i que li agradaria “firmar més anys amb el Barça”. Finalment ha assegurat molt convençut que Messi “és el millor jugador del món” i que Luis Suárez “és un dels millors davanters” mundials.

Físicament ha dit que està bé, per tant, a punt per jugar. El fet d’haver disputat la Lliga espanyola ha reconegut que “el pot ajudar molt”. De la Lliga n’ha dit que és la millor del món.

Abidal: “És un ‘9’ amb experiència”

El secretari tècnic del FC Barcelona, Éric Abidal, ha explicat que Boateng ha d’ocupar el lloc de Munir. Ha dit que “buscàvem un perfil concret, amb un rol concret i que tingués experiència”.

El dia de Kevin-Prince Boateng

Kevin-Prince Boateng ha tingut un dia força farcit. Des de bon matí que ha anat superant passos per convertir-se finalment en jugador del Barça. El primer pas ha estat superar la revisió mèdica.

Després ha signat el contracte que el lliga amb el Barça fins a final de temporada. El Barcelona ha pagat un milió d’euros al Sassuolo italià per la cessió del davanter i se’n reserva una opció de compra a final de temporada per vuit milions d’euros.

Un cop ha signat el contracte el futbolista s’ha vestit de curt i ha saltat a la gespa del Camp Nou. Aquí, amb l’equipació del Barcelona, el davanter ha fet diversos tocs de pilota.

Boateng, de 31 anys, arriba al Barça com a cedit des del Sassuolo i talià. El davanter alemany nacionalitzat ghanès ha de fer que pugui descansar Luis Suárez. Coneix la Lliga espanyola, ja que la temporada 2016-17 va jugar al Las Palmas.