Steve Archibald torna a l’Espanyol. L’escocès va jugar fugaçment durant una temporada, la 1989-1990, en què va disputar 15 partits. Archi, que ara té 62 anys, és un home de negocis que acaba de signar un contracte com a patrocinador de l’RCD Espanyol.  La seva empresa d’energies renovables, Energia Blanc-i-Blava, apareixerà lligada als periquitos des de diumenge que ve en el partit Espanyol – Reial Madrid.

S’adeqüen a cada club

Energia Blanc-i-Blava és una companyia de llum i gas que ja ha signat acords amb altres clubs de Primera Divisió amb el nom adequat a cada situació, així, per exemple, amb el Girona es diu Energia Blanc-i-Vermella o amb el Sevilla es diu Energia Sevillista.

Avantatges per als seguidors espanyolistes

L’acord de Steve Archibald amb el director general corporatiu de l’RCD Espanyol, Roger Guasch, suposa uns ingressos per al club i avantatges per als socis. “Oferim llum renovable i gas a preu de cost, amb la qual els nostres clients poden estalviar en les seves factures fins a un 20 % o fins i tot més, amb una experiència de canvi simple i factures clares i fàcils d’entendre, sense tarifes ocultes. Estem molt il·lusionats de llançar aquesta nova col·laboració amb l’Espanyol”, ha dit Steve Archibald.