Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha perdut contra el Sevilla per 2 a 0, en el partit d’anada dels quarts de final de la Copa del Rei que ha jugat al Sánchez Pizjuán. L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha plantejat el partit amb un 4-4-2, amb el nou jugador blaugrana, Kevin-Prince Boateng, com a titular a la davantera acompanyat de Malcom.

El Barcelona troba un rival fort

Els primers minuts del matx han estat igualats amb tots dos conjunts que s’han repartit el domini del joc i amb poques ocasions. L’àrbitre, Carlos del Cerro Grande, ha hagut de consultar el VAR al minut 25 per unes possibles mans d’Arturo Vidal però finalment ha assenyalat córner. Ben Yedder ha tingut l’ocasió més clara del Sevilla, al minut 35, quan ha marxat de diversos jugadors blaugrana però el seu xut ha estat massa alt i desviat a la dreta de la porteria de Cilessen. Aquests darrers minuts de la primera part han estat de domini dels de Pablo Machín. Malcom ha tingut l’única ocasió del Barça. Ha estat cinc munts abans del descans, quan ha superat el porter del Sevilla però s’ha quedat escurat i el xut ha impactat al lateral de la xarxa. Cilessen ha salvat el gol dels sevillans al minut 44, quan ha rebutjat un xut de Ben Yedder. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

El Sevilla tanca el partit a la segona

La segona part ha començat amb una bona combinació entre Boateng i Aleña, en la que l’alemany no ha arribat a poder rematar. En aquesta jugada s’ha reclamat mans del jugador del Sevilla Sergi Gómez, però Del Cerro Grande no ha xiulat res. El Sevilla que ha seguit creant perill a la porteria de Cilessen, ha acabat marcant. Quincy Promes ha centrat des de l’esquerra i Pablo Sarabia ha superat el porter del Barcelona amb un xut amb la dreta. L’equip de Machín s’ha endollat gràcies al gol i ha començat a crear força perill. Valverde ha fet entrar Coutinho i Suárez, per Malcom i Boateng. Coutinho ha tingut el gol amb la primera pilota que ha tocat, però el xut ha sortit alt. L’equip andalús ha tancat el partit al minut 75, amb el segon gol, que ha fet Ben Yedder. Els de Valverde malgrat encaixar el segon gol han seguit creant alguna ocasió, però no els ha servit per retallar la diferència en el marcador.

El Sevilla de Pablo Machín ha fet un pas molt important amb aquesta victòria per poder jugar la semifinal de la Copa, però abans hauria d’intentar que el Barça no li capgiri l’eliminatòria dimecres, 30 de gener, a les 21.30 h, al Camp Nou.