El Barça s’ha exercitat aquest divendres abans d’iniciar la gira asiàtica. Els blaugrana viatjaran dissabte fins al Japó per disputar dos amistosos davant el Chelsea i el Vissel Kobe.

Cinquè entrenament de pretemporada

El Barça continua la seva preparació per a la gira asiàtica. Aquest divendres ha completat el cinquè dia d’entrenaments amb una sessió doble, el primer a les 9.30 h i el segon a les 18.30 h. Allà, els jugadors d’Ernesto Valverde disputaran dos amistosos, un davant el Chelsea i l’altre davant el Vissel Kobe d’Andrés Iniesta. Una de les novetats ha estat l’absència de Rafinha, que s’ha exercitat en solitari al gimnàs. D’altra banda, De Jong, Neto i Griezmann ja es troben completament integrats en la dinàmica del grup. Tampoc no hi ha participat Cucurella, qui ha marxat cedit al Getafe, amb opció de compra.

Nou jugadors del filial viatjaran al Japó

Iñaki Peña, Riqui Puig, Guillem Jaime, Oriol Busquets, Monchu, Collado, Abe, Araujo i Carles Pérez també formaran part de l’expedició que viatjarà demà al Japó. Tots ells, excepte Abe, amb unes molèsties, s’han exercitat avui sota les ordres d’Ernesto Valverde, qui ha hagut de fer una selecció dels jugadors del Barça B per tal de poder completar la plantilla.