El viatge del RC Polo ha arribar al seu final amb un quart lloc a la Lliga Europea després de perdre contra el Mannheimer HC per 3 a 1 en el partit de la lluita per la tercera plaça. Els homes entrenats per García Cuenca tanquen una bona competició però no han pogut superar als rivals de més entitat.

Reacció insuficient

El Polo ha començat perdent el partit amb un gol de Gonzalo Peillat en el minut 33. A la segona part, els homes entrenats per Carlos García Cuenca han empatat gràcies a una diana de Lucas Baron en el minut 50. Tot i la reacció, els alemanys han acabant imposant al seva superioritat, només un minut després amb el segon gol de Peillat i  en el minut 55, Tim Haase ha acabat sentenciant el partit amb el 3 a 1 definitiu.