El Polo ha perdut davant el Rot Weiss per 3 a 1 i no jugarà la final de l’Eurolliga. Els barcelonins lluitaran aquest dilluns per la medalla de bronze contra el Mannheimmer alemany.

El Rot Weiss s’avança

El Polo després de l’alegria d’eliminar el Club Egara als quarts de final tenia moltes esperances de guanyar el Rot Weiss i plantar-se a la final de l’Eurolliga, però ràpidanemt els barcelonins han vist que els alemanys serien un rival ben difícil de superar. Rühr en el primer temps ha estat l’encarregat d’avançar el Rot Weiss.

El Polo empata mitjançant Lucas Baron

Els de Carlos García Cuenca han reaccionat en el segon període i gràcies a Lucas Baron han aconseguit empatar a 1. Han estat els millors moments dels polistes, però no han aconseguit materilitzar les ocasions en gol i amb empat s’ha arribat al tercer i definitiu temps.

Els alemanys s’acaben imposant

Aquí els alemanys han estat superiors i Grambusch ha signat el 2 a 1. Amb el Polo buscant l’empat ha arribat el tercer i definitiu, també de Grambusch, del Rot Weiss, que ha sentenciat la semifinal. Els barcelonins, per tant, s’han quedat a les portes de la gran final de l’Eurolliga.