El Barça femení guanya el Bayern
@FCBfemeni

El Barça femení ha aconseguit un triomf vital a Munic davant el Bayern (0-1) en l’anada de les semifinals de la Champions League. Amb aquest resultat, les jugadores de Lluís Cortés tenen un peu i mig a la final europea.

El Barça perdona a la primera meitat

Les blaugrana han sortit molt endollades al matx i exercint una alta pressió per no deixar jugar amb comoditat al Bayern. Tot i així, les alemanyes amb un joc molt directe han amenaçat la porteria de Sandra Paños. Al minut 6, a punt ha estat d’inaugurar el Bayern l’electrònic amb un xut creuat de Damnjanovic. Les blaugrana han apujat el ritme a mesura que passaven els minuts i han avisat a les locals amb dos pals de Hamraoui i Vicky Losada. A les acaballes de la primera meitat, el Bayern ha anat guanyat metres, però ha aparegut Sandra Paños per salvar les blaugrana, aturant el remat de Däbritz.

Un gol que pot valer una final

A la represa, s’ha notat la transcendència d’aconseguir un gol en camp contrari i amb només cinc minuts disputats ha arribat la jugada de la polèmica. El Barça ha reclamat penal per una entrada de Maier sobre Martens dins l’àera, però la col·legiada no ho ha considerat així. Fruit de la insistència blaugrana ha arribat el premi. Hamraoui ha obert la llauna al minut 62 amb un gran xut creuat. Tot seguit ha hagut de tornar a aparèixer Sandra Paños per treure la cama davant del xut de Däbritz. La mateixa protagonista hauria pogut signar l’empat amb un xut de falta al minut 90, però s’ha tropat amb el travesser. Aquesta victòria atorga una important avantatge de cara a la tornada de les semifinals, que es disputaran el proper diumenge 28 d’abril al Miniestadi.