La UA Horta i la UE Sant Andreu disputen al Feliu i Codina el partit més determinant de l’any. Hi ha en joc la quarta posició que determina l’última plaça de poder jugar el play-off per a Segona Divisió B.

Els dos millors equips de la segona volta

L’Horta i el Sant Andreu són els dos millors equips de la segona volta. La seva ratxa de punts i victòries els ha catapultat a la classificació, en què lluiten per una plaça als play-off. El Sant Andreu, penalitzat pels partits intersetmanals de la primera volta, ha arribat a temps i l’Horta, que a principi de temporada no comptava a lluitar per aquest objectiu s’ha reivindicat com la gran revelació de la categoria. L’Horta té tres punts més i una victòria gairebé sentenciaria l’objectiu. Una victòria andreuenca igualaria a punts els dos equips i el Sant Andreu avançaria el seu rival pel goal-average a favor. A falta de quatre jornades per acabar la Lliga, el partit és una final.

Els precedents Castro contra Azparren, tots amb empat

La igualtat amb els últims enfrontaments entre l’Horta i el Sant Andreu és total. Tant al Feliu i Codina, com al Narcís Sala, tots els partits han acabat amb empat.

Temporada 2017/18. Horta – UESA (1-1)

Tempoada 2017/18. UESA – Horta (0-0)

Copa Catalunya 2018/19. UESA – Horta (1-1), es classifica als penals UESA

 

Temporada 2018/19. UESA – Horta (1-1)