El Polo buscarà aquest diumenge classificar-se per a la final de l’Eurolliga, després d’accedir aquest dissabte a les semifinals davant l’Egara. Els barcelonins, que han remuntat, han acabat empatant a tres el partit davant els egarencs i després en els penalts shoot-outs han estat més efectius i s’han imposat per 0 a 3.

L’Egara s’avança

L’Egara ha sortit més entonat i més efectiu en els primers minuts i s’ha avançat en el marcador gràcies a Josep Romeu. El Polo ha intentat reaccionar i buscar l’empat, però han tornat a ser els egarencs els que han marcat. Ja a la segona part Lluís Mercadé ha aconseguit el 2 a 0. Els barcelonins han vist les orelles al llop i s’han llançat a retallar diferències. Ha estat David Alegre, el jugador més destacat dels polistes, qui ha marcat el 2 a 1. Els de Carlos García Cuenca semblava que aconseguirien l’empat, però Lluís Mercadé ha tornat a posar distàncies i ha fet el 3 a 1. En els últims minuts, el Polo ha aconseguit el que pocs consideraven que era possible. Primer Roc Oliva ha fet el 3 a 2 i amb els barcelonins jugant amb inferioritat numèrica David Alegre ha establert el 3 a 3 definitiu. L’empat ha donat pas als shoot-outs.

El Polo, a les semifinals en els shoot-outs

En els shoot-outs el Polo ha estat molt més efectiu. Ha sabut dominar els nervis i no ha comès cap errada. A més, el porter dels barcelonins Mario Fernández Garín ha estat molt bé. Ha aturat dos shoot-outs i en el tercer ha estat clau perquè el llançament dels egarencs anés fora. Per al Polo han marcat els tres jugadors que han llançat. Roc Oliva ha fet el 0 a 1, David Alegre ha marcat el 0 a 2 i Borja Llorens, després que li fessin penal en el shoot-out, ha transformat el 0 a 3, que ha classificat el Polo per a les semifinals de l’Eurolliga. Alegria immensa entre els barcelonins.