L’Espanyol femení ha batut el rècord d’assistència en un partit de futbol femení a Catalunya i ha omplert les graderies del RCDE Stadium amb 20.615 espectadors. El partit s’ho mereixia contra un rival que pràcticament té la Lliga a la butxaca, l’Atlètic de Madrid. Les blanc-i-blaves, tot i jugar un gran partit, han perdut per 0 a 1 amb un gol de Sosa a la primera part.

Primera part igualada

Les noies entrenades per Salvador Jaspe han sortit fortes i han gaudit de les primeres aproximacions. Les blanc-i-blaves han controlat la pilota davant un Atlètic expectant. En el minut 31 però, Ángela Sosa ha aprofitat la primera ocasió clara de les matalasseres per marcar el 0 a 1.

Segona part amb la mateixa tònica

A la segona part, les blanc-i-blaves han sortit disposades a empatar el partit i han tractat de tu a tu a les madrilenyes. Tot i així, no han estat capaçes de generar perill suficient com per marcar un gol.