El RC Polo ha guanyat les dues finals, la masculina i la femenina, de la 37a edició del Campionat d’Espanya Absolut de Pàdel per equips. La prova reina d’aquest esport s’ha disputat aquest cap de setmana a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. La final masculina ha enfrontat el madrileny RivaPadel Covibar II i el RC Polo. La final femenina ha reeditat el duel de l’any passat, que va reunir el Club de Tenis Chamartín contra el RC Polo.

Final masculina RivaPadel Covibar II – RC Polo

El RC Polo (Maxi Sánchez i Pablo Lima) tornava a una final de Campionat d’Espanya Absolut per equips després de set anys d’absència i també tornava a optar a un títol que se li resistia tot aquest temps. I la parella Sánchez-Lima s’ha enfrontat al màxim favorit de la final, el RivaPadel Covibar II madrileny (Agustín Gómez Silingo i Martín Di Nenno), cap de sèrie número 2.

El RivaPadel anava guanyant el partit a la pista central (7-5 i 2-3), però en la resta de partits de la final, el RC Polo ha aconseguit la victòria davant els contrincants del RivaPadel, per tant, l’equip barceloní ha resultat guanyador del campionat espanyol per equips en el global de partits (4-1). Els madrilenys ja no podien remuntar l’eliminatòria.

@RCPoloBarcelona
@RCPoloBarcelona

Final femenina Club de Tenis Chamartín – RC Polo

La final femenina ha estat molt lluitada, però la parella formada pel RC Polo ha fet bona la condició de favorites. Ari Sánchez i Marta Ortega s’han imposat a Paula Josemaría i Ana Catarina Nogueira en dos sets, el primer per 6 a 3 i el segon se l’han adjudicat en el “tie break” per 7 a 5.

Una final competida, en la qual el RC Polo ha estat més efectiu i, tot i que no ha brillat com en altres partits, la diferència ha estat l’encert en els cops guanyadors. El moment clau han estat tres trencaments consecutius del servei en el primer set, que han beneficiat Sánchez i Ortega. Les barcelonines s’han posat amb un 4 a 2 favorable, sense possibilitat per a Josemaría i Nogueira d’equilibrar el set. El “tie break” hauria pogut canviar les coses i caure dels costat de les madrilenyes, però finalment les barcelonines han tallat la possible reacció rival guanyant el segon set i el partit per 7 a 5 en la primera pilota de partit de què han disposat.

@RCPoloBarcelona
@RCPoloBarcelona

El RC Polo defensava el títol davant el mateix rival que l’any passat i ha pogut revalidar el Campionat d’Espanya Absolut. El pols era entre els dos equips favorits, però el Club de Tenis Chamartín, de nou, no ha pogut superar les barcelonines a la final i, per tant, no ha pogut trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives en els darrers tres anys.