El Martinenc ha rebut a casa el Mollerussa en la sisena jornada de Lliga, amb ganes de guanyar els tres punts després de dues derrotes consecutives a domicili, però aquest diumenge tampoc no ha pogut sumar-ne cap. Ha estat el tercer partit al Municipal del Guinardó aquesta temporada, i el segon des del retorn de la competició, ara fa tres setmanes. L’estadi també ha tornat a acollir públic a les graderies, en una de les noves mesures menys restrictives del Procicat, però seguint escrupulosament els protocols de seguretat: distància, mans i mascareta.

@martinenc

S’avança el Mollerussa a la primera meitat

El conjunt del Guinardó ha tingut dificultats per generar perill en els primers minuts i el primer ensurt l’ha protagonitzat el conjunt visitant, que hauria pogut marcar en una jugada a pilota aturada, a la sortida d’un córner. El Martinenc ha tingut la primera ocasió clara pels vols del minut 20, però l’àrbitre ha invalidat l’acció per fora de joc.

El Mollerussa sí que ha pogut marcar 10 minuts més tard, amb un gol de Pedrós, que ha inaugurat el marcador. Els homes de Javi Gómez s’han animat en els darrers minuts de la primera part per intentar l’empat, però el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans.

El Martinenc, amb un guió diferent però sense solucions

El Martinenc ha sortit fort a la segona meitat i quan només d’havien jugat cinc minuts de la segona part, els diables vermells han empatat el matx. En una falta directa ben centrada en la frontal de l’àrea, Joel Martínez ha tret les teranyines de la porteria de Juanma i ha deixat l’1 a 1 a l’electrònic. És el gol número 50 de Joel amb el Martinenc, en la seva setena temporada al club del Guinardó (en dues etapes).

@martinenc

El gol ha deixat tocat el Mollerussa, que no ha reaccionat fins minuts més tard. Aquesta circumstància ha donat ales al Martinenc, que s’ha mostrat molt més ofensiu en aquest tram de la segona meitat, amb una altra oportunitat clara a les botes de Víctor Muñoz, que ha xutat des del lateral esquerre de la porteria, després d’una assistència de Rafel.

El conjunt visitant, a poc a poc, ha tornat a trobar el seu lloc. En el minut 65 hauria pogut marcar el segon Jofre, però el seu xut ha impactat al travesser de la porteria d’Arnalot. Al 78, però, sí que ha arribat el segon gol del Mollerussa, obra d‘Izan, una diana important per al conjunt entrenat per Josep M. Turull, que el referma en el lideratge del subgrup 2B de Primera Catalana. Aquest gol ha obligat el Martinenc a remar contra corrent els 10 minuts finals de partit. Javi Gómez ha mogut la banqueta per intentar la remuntada, Joel i Gueri han marxat i han entrat al camp, de refresc, Josevi i Eric Pi.

Els del Guinardó han tingut la darrera ocasió al fil del minut 90, quan Víctor Muñoz ha deixat la pilota per a Zárate, però la rematada ha marxat molt desviada per sobre de la porteria de Juanma.

La tercera derrota consecutiva deixa el Martinenc en una situació complicada a la part mitjana baixa de la taula i el Mollerussa, més líder. En la jornada següent els del Guinardó visitaran l’estadi de l’Alcarràs FC.