L’Espanyol B ha perdut al camp del Nàstic per 2 a 0 i encadena la quarta derrota consecutiva. Els blanc-i-blaus han encaixat dos gols als compassos inicials del matx i no han pogut capgirar el marcador. Amb aquest resultat, el conjunt de José Aurelio Gay haurà de jugar la segona fase per evitar el descens.

El líder no perdona

No tenia un desplaçament fàcil el conjunt blanc-i-blau. L’Espanyol B visitava el camp del Nàstic, líder i invicte. L’equip tarragoní ha entrat al partit amb empenta i abans del quart d’hora de partit, Fausto Tienza ha aprofitat la falta de contundència de la defensa blanc-i-blava a l’àrea petita per avançar els tarragonins. El conjunt de José Aurelio Gay ha replicat amb una bon xut de Gori que ha acabat marxant desviat. El Nàstic ha demostrat la seva eficàcia en ataca i, al minut 23, Fran Carbia ha establert el 2 a 0 amb una rematada mossegada després d’una bona centrada lateral. Els blanc-i-blaus han gaudit d’una acció claríssima per retallar distàncies. Ferran Jutglà ha provat sort amb un gran xut de falta directa que ha refusat José Aurelio amb una bona mà.

Les expulsions, protagonistes

La segona meitat ha estat marcada per les dues expulsions, abans dels 20 minuts de la represa. El futbolista blanc-i-blau Rubén Sánchez ha vist la segona targeta groga i ha deixat l’equip amb un home menys. Tot seguit, el local Marc Trilles ha vist la vermella directa després de tallar una clara acció de contracop. L’Espanyol B ha seguit creient en la remuntada i Becerra ha enviat fora una rematada des de l’interior de l’àrea petita. A les acaballes del duel, una altra expulsió. Roger Brugué, a la banqueta, ha vist la targeta vermella per protestar.