El Martinenc ha perdut a casa contra l’Alfindén per 71 a 72 en el partit corresponent a la 12a jornada de la Lliga EBA. Dura derrota dels diables vermells en un partit molt igualat en totes les fases del joc, especialment en atac. Tot i el molt bon inici ofensiu, els del Guinardó han perdut la màgia que tenien en atac i han acabat veient com un gran Alfindén, que ha reaccionat molt bé a partir del tercer període, ha remuntat el partit. Els barcelonins, amb la derrota, han desaprofitat l’oportunitat de col·locar-se líders.

El Martinenc les encistella totes

Inici elèctric del Martinenc, en el qual ha destacat el seu joc ofensiu. Els del Guinardó han gaudit d’uns minuts màgics en què gairebé els entrava tot des del tir exterior. L’Alfindén, per la seva part, ha lluitat tot el primer quart per no despenjar-se en el marcador. Tot i això, els diables vermells s’han emportat el període amb una renda de 12 punts (28 a 16). En el segon quart els aragonesos han intensificat la defensa i han estat més encertats en atac i això els ha permès escurçar diferències. La distància s’ha reduït fins als set punts. L’encert dels diables a cistella no ha estat el mateix que al primer període. A la mitja part dominaven els barcelonins per 44 a 37.

L’Alfindén consolida la remuntada

A la represa, l’Alfindén és qui ha tingut un inici elèctric en atac. A falta de quatre minuts per acabar el tercer període, ja portaven un parcial favorable 8 a 17, posant-se per davant en el marcador per primer cop en tot el partit (52 a 54). A les acaballes, el Martinenc ha intentat posar fre a aquesta sagnia i ha perdut el tercer quart amb un parcial de 16 a 24 (60 a 61). L’últim quart ha estat de domini altern, amb cistelles als dos cantons de la pista. Això sí, el Martinenc ha pagat car el seu mal percentatge en el llançament de tres, 9 de 39. Finalment el partit s’ha decidit per petits detalls, i l’Alfindén ha consolidat la remuntada amb una gran defensa que no ha permès al Martinenc guanyar el partit.